Melk, boter en kaas

Nederlands | 01-07-2008 | 32 blz.
Auteur(s): Susan Martineau, Hel James
Vertaler: T. Dijkhof
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789055662555
€ 12,00

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende soorten zuivelproducten. Er wordt ingegaan op de verschillende soorten melk, en hoe melk wordt verwerkt tot andere producten als room, boter,yoghurt en kaas. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.

Details

Details
Titel Melk, boter en kaas
Auteur(s) Susan Martineau, Hel James
Vertaler T. Dijkhof
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Ars Scribendi B.V. h.o.d.n. Schoolsuppor
Publicatiedatum 01-07-2008
Afmetingen 274mm x 218mm x 10mm
Gewicht 388gr
ISBN/ISBN13 9789055662555

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Melk, boter en kaas
Waardering