Marta & ik

Nederlands | 25-02-2020 | 88 blz.
Auteur(s): It's raining elephants
Illustrator: It's raining elephants
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789492986207
Met een likje gele verf schildert Marta de schitterende manen van een leeuw. Een paar extra stroken en hij krijgt ook sprankelende ogen en een harig lijf met grote poten waarmee hij zomaar uit het witte doek stapt. Al gauw blijkt Marta’s slaapkamer te klein voor haar fantasie, dus zit er niets anders op dan de wereld groter te maken. Dit keer tekent Marta met de staart van de leeuw een universum waarin ze samen met haar nieuwste leeuwenvriend fantastische avonturen beleeft.
Marta kan vanuit huis met haar fantasie de hele wereld over reizen. Ze beleeft de meest fantastische avonturen samen met haar leeuwenvriend, die ze zelf geschilderd heeft. Een ode aan de verbeelding!
€ 22,95

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Marta kan bijzonder mooi tekenen. Ze heeft mijn snuit, mijn manen en mijn klauwen zo goed getekend dat ik haar kamer ben binnengestapt... En samen hebben we fantastische avonturen beleefd! Met een likje gele verf schildert Marta de schitterende manen van een leeuw. Een paar extra stroken en hij krijgt ook sprankelende ogen en een harig lijf met grote poten waarmee hij zomaar uit het witte doek stapt. Al gauw blijkt Marta’s slaapkamer te klein voor haar fantasie, dus zit er niets anders op dan de wereld groter te maken. Dit keer tekent Marta met de staart van de leeuw een universum waarin ze samen met haar nieuwste leeuwenvriend fantastische avonturen beleeft. "Wat een heerlijke ode aan de verbeelding en de kracht van kunst is dit!" Jan van Coillie, leeswijzer.be “De kleuter zal zich graag laten meeslepen in de fantasierijke reis van Marta en de leeuw.” Toin Duijx, Friesch Dagblad "De prenten overstijgen de realiteit en nemen je mee in een trip die niet alleen je fantasie prikkelt, maar ook je lust tot actie, tot tekenen, tot schilderen, tot spelen en fantaseren." Pluizuit.be

Korte omschrijving

Marta kan vanuit huis met haar fantasie de hele wereld over reizen. Ze beleeft de meest fantastische avonturen samen met haar leeuwenvriend, die ze zelf geschilderd heeft. Een ode aan de verbeelding!

Details

Details
Titel Marta & ik
Auteur(s) It's raining elephants
Illustrator It's raining elephants
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 88
Uitgever Boycott Books
Publicatiedatum 25-02-2020
Afmetingen 328mm x 226mm x 15mm
Gewicht 729gr
ISBN/ISBN13 9789492986207

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Marta & ik
Waardering