Liefde doet (voor kids)

Nederlands | 01-10-2021 | 224 blz.
Auteur(s): Bob Goff, Lindsey Goff Viducich
Illustrator: Michael Lauritano
Vertaler: Ellies Bomhof
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789083121949
Je kunt je vrienden, familie, buren, zelfs wildvreemden liefhebben zonder voorwaarden. Hoe zou dat eruit zien? Liefde is niet alleen een gevoel of gedachte. Liefde onderneemt actie! Liefde kan de wereld veranderen. Zet je geloof om in daden door tijd door te brengen met – en meer te DOEN als – Jezus. Misschien ziet dat eruit als het houden van een feestelijke buurtparade. Of misschien betekent het schrijven aan presidenten over de hele wereld. Als je leeft vanuit liefde, zal je de meest leuke, gekke en grappige dingen meemaken. Als kleine jongen met een grote persoonlijkheid en nog grotere dromen had Bob Goff veel vragen, en ze gingen niet weg toen hij opgroeide. Pas toen hij leerde hoe groot en spectaculair en geweldig God is, begon hij antwoorden te vinden. Toen Bob eenmaal leerde over de geweldige goedheid van God, begon hij de grote kracht die God Zijn kinderen geeft te begrijpen, als ze een leven vol liefde voor anderen leiden. Een liefde die net zo werkt als ze voelt. Leer God beter kennen en ga de wereld zien als een plek die gemaakt is om te veranderen als we ons geloof in actie zetten. Met dit boek leren kinderen hoe zij hun eigen fouten mogen maken, en anderen hun fouten te vergeven. Ze leren om niet op te geven – hoe bang je ook bent. Dit boek doet je verwonderen over hoe groot God is en inspireert om dingen te doen die écht verschil maken in de wereld. Een kinderversie van het revolutionaire boek 'Liefde Doet' van Bob Goff. Kinderen zullen God op nieuwe en opwindende manier ervaren en zien dat een leven in geloof één groot avontuur is! Met dit boek zullen kinderen lachen, dromen en geïnspireerd worden om een verschil te maken voor God.
Een kinderversie van het revolutionaire boek 'Liefde Doet' van Bob Goff. Kinderen zullen God op nieuwe en opwindende manier ervaren en zien dat een leven in geloof één groot avontuur is!
€ 23,95

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Je kunt je vrienden, familie, buren, zelfs wildvreemden liefhebben zonder voorwaarden. Hoe zou dat eruit zien? Liefde is niet alleen een gevoel of gedachte. Liefde onderneemt actie! Liefde kan de wereld veranderen. Zet je geloof om in daden door tijd door te brengen met – en meer te DOEN als – Jezus. Misschien ziet dat eruit als het houden van een feestelijke buurtparade. Of misschien betekent het schrijven aan presidenten over de hele wereld. Als je leeft vanuit liefde, zal je de meest leuke, gekke en grappige dingen meemaken.

Korte omschrijving

Een kinderversie van het revolutionaire boek 'Liefde Doet' van Bob Goff. Kinderen zullen God op nieuwe en opwindende manier ervaren en zien dat een leven in geloof één groot avontuur is!

Details

Details
Titel Liefde doet (voor kids)
Auteur(s) Bob Goff, Lindsey Goff Viducich
Illustrator Michael Lauritano
Vertaler Ellies Bomhof
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 224
Uitgever ABC Distributie
Publicatiedatum 01-10-2021
Afmetingen 199mm x 147mm x 19mm
Gewicht 469gr
ISBN/ISBN13 9789083121949

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Liefde doet (voor kids)
Waardering