Let's go healthy kids

Nederlands | 07-02-2022 | 124 blz.
Auteur(s): Roxanne van Olst
Illustrator: Robin Florie
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789491863684
Een gezonde levensstijl voor jezelf én voor je kinderen, de juiste kennis over voeding doorgeven en ze gezonde gewoontes aanleren waar ze de rest van hun leven van kunnen profiteren: dat wil jij toch ook? Roxanne en haar dochter Casey Mae van Olst maakten samen het boek: Let’s go healthy kids om kinderen te leren waarom en vooral hoe ze gezond kunnen eten en leven op een leuke en plezierige manier.
Een gezonde levensstijl voor jezelf én voor je kinderen, kennis over voeding doorgeven en ze gezonde gewoontes aanleren waar ze de rest van hun leven van kunnen profiteren: dat wil jij toch ook?
Referentie:
€ 19,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Dit boek is niet zomaar een kookboek voor kinderen. Want naast ontbijt-, lunch- en avondrecepten, staan er ook ideetjes in voor je lunchtrommel en traktaties voor als er een feestje is. In het boek staan drie kinderverhalen van Ryanne Roozendaal en anekdotes waarin op een leuke manier wordt verteld waarom gezonde voeding belangrijk is. Er is ruimte om samen te koken met een vriendje of met een van de ouders: je beantwoordt samen de vragen in het boek en laat elkaar zien wat je gemaakt hebt. In het boek staat ook informatie waar je op moet letten als je last heeft van bijvoorbeeld eczeem, groeipijn of concentratieproblemen. Kortom het is een boek waar je mee aan de slag gaat: lezen, koken en leren. En dit allemaal op een gezellige en lekkere manier. Roxanne van Olst ken je van Gezond met Rox en van het kookboek Let’s go healthy: een kookboek en journal ineen, waarin je in drie maanden leert hoe je een gezonde levensstijl krijgt én behoudt. Na veel positieve reacties en succesverhalen kwamen er vragen hoe je als ouder deze levensstijl kan doorzetten bij je kinderen. Zo ontstond Let’s go healthy kids. Samen met dochter Casey Mae bedacht Rox de heerlijkste recepten. Samen maakten ze van koken een gezond en lekker feest! “Casey Mae is een kind als ieder ander en ze staat niet te springen als er groente wordt geserveerd. Maar eerlijk gezegd vind ik die uitdaging leuk. Als ik mijn dochter de basis kan leren waarom gezond eten belangrijk is, dan neemt ze dat mee voor de rest van haar leven.” – Rox “Toen mijn dochter van acht maanden wat bultjes kreeg op haar bovenbeentjes en armen vroeg ik Rox om hulp. Door een paar kleine aanpassingen in haar voeding waren ze snel verdwenen en nu, na een jaar, zijn ze nog steeds niet teruggekomen.” – Baretta en Jane (1) “Ik had geen idee waar ik aan begon, maar doordat Rox me geruststelde en me rustig aan liet kennismaken met producten en combinaties ben ik helemaal blij met onze nieuwe levensstijl. Vooral de wekelijks terugkerende banaan met pindakaas en hagelslag is voor Finn een groot feest.” - Daniëlle en Finn (3)

Korte omschrijving

Een gezonde levensstijl voor jezelf én voor je kinderen, kennis over voeding doorgeven en ze gezonde gewoontes aanleren waar ze de rest van hun leven van kunnen profiteren: dat wil jij toch ook?

Details

Details
Titel Let's go healthy kids
Auteur(s) Roxanne van Olst
Illustrator Robin Florie
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 124
Uitgever Leessst
Publicatiedatum 07-02-2022
Afmetingen 260mm x 189mm x 25mm
Gewicht 567gr
ISBN/ISBN13 9789491863684

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Let's go healthy kids
Waardering