Koken zonder recept

Een duurzame methode voor het inkopen, bereiden en bewaren van eten
Nederlands | 01-11-2022 | 256 blz.
Auteur(s): Gilles van der Loo
Fotograaf: Eva Plevier
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789038810690
€ 29,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Leverbaar vanaf 01-11-2022
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Met Koken zonder recept wil Gilles van der Loo zijn lezers op weg helpen naar een nieuwe manier van denken over het inkopen, opslaan, voorbereiden, koken, restverwerken en bewaren van eten. Hij laat zien hoe je kostenefficiënt met onbewerkte producten aan de slag kunt op een manier die relatief weinig tijd kost en veel ruimte laat voor creativiteit. Je gaat dus goedkoper en gezonder eten, kookt met meer plezier en belast onze planeet minder.

Gilles beweegt weg van het receptgedreven inkopen vóór en maken ván specifieke gerechten, en wil laten zien hoe je kunt leren koken met wat er ís. Centraal in zijn aanpak is door de week heen koken: groot inkopen en met plezier voorbereiden op een dag dat je daarvoor de ruimte hebt, zodat je op andere weekdagen een geweldige maaltijd op tafel zet in minder tijd dan het je zou kosten om langs de supermarkt te gaan.

Details

Details
Titel Koken zonder recept
Auteur(s) Gilles van der Loo
Fotograaf Eva Plevier
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 256
Uitgever Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum 01-11-2022
ISBN/ISBN13 9789038810690

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Koken zonder recept
Waardering