Kies voor jezelf

Stop met pleasen en verander je leven
Nederlands | 25-11-2021 | 256 blz.
Auteur(s): Emma Reed Turrell
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789024597185
Stop met pleasen en verander je leven! Inspirerend, wijs en vergevingsgezind; een onmisbare gids voor het omgaan met een breed geleefd menselijk probleem.
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Kies voor jezelf is een praktisch en inspirerend zelfhulpboek van de ervaren psychotherapeute Emma Reed Turrell. Het lef jezelf te zijn ontmoet De edele kunst van not giving a f*ck: Met warmte, humor en wijsheid presenteert Emma een alternatief voor het altijd maar pleasen van anderen.

Als psychotherapeute ziet Emma Reed Turrell dagelijks de drang om te ‘people-pleasen’: onszelf wegcijferen ten voordele van anderen. Aan de hand van persoonlijke verhalen van allerlei soorten mensen, die allemaal op hun eigen manier last hebben van die drang, doet Emma een heleboel inzichten en technieken uit de doeken die lezers helpen om meer in het moment te leven en op een gezonde manier meer voor zichzelf te kiezen. Haar uitgangspunt is dat als we beter voor onszelf zorgen, we ook anderen beter kunnen helpen.

Door middel van therapievragen wordt de lezer geconfronteerd met zichzelf: waarom wil ik iedereen eigenlijk pleasen? En hoe kan ik de energie die ik aan anderen geef op mezelf richten? Emma’s holistische en gezonde aanpak heeft een bevrijdend effect en leidt tot meer levensvreugde.

‘Als je een people-pleaser bent (en hoogstwaarschijnlijk is dat zo), zal dit boek je leven veranderen.’ Elizabeth Day, auteur van How to Fail

Korte omschrijving

Stop met pleasen en verander je leven! Inspirerend, wijs en vergevingsgezind; een onmisbare gids voor het omgaan met een breed geleefd menselijk probleem.

Details

Details
Titel Kies voor jezelf
Auteur(s) Emma Reed Turrell
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 256
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 25-11-2021
Afmetingen 215mm x 140mm x 18mm
Gewicht 363gr
ISBN/ISBN13 9789024597185

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Kies voor jezelf
Waardering