Keukengeheimen

Waardering:
100% of 100
Nederlands | 27-12-2020 | 85 blz.
Auteur(s): Sandra Kooij
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 2004000150336
€ 24,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Keukengeheimen

Inspirerende en kleurrijke recepten om je jezelf én je gasten te verrassen.

 

Samenvatting

 

Met Keukengeheimen trekt Sandra Kooij al 20 jaar door het hele land. Ze kookt voor groepen, groot en klein, uit alle windstreken. Ze transformeren de gekste plekken: een simpele achtertuin toveren ze om tot kleinschalige eterij, van een stadspark maken ze een operafestival met prachtig gedekte tafels voor driehonderd gasten en het atrium van het Muziekgebouw aan het IJ wordt een popup-restaurant.

 

Wat de samenstelling ook is, het eten en drinken werkt als een bindmiddel.

Samen eten betekent samen zijn en genieten. Haar moeder bakte de heerlijkste taarten met ingrediënten uit de tuin. Ze kookte met veel groente, vlees van de slager en brood van de bakker, vers en traditioneel. Alles wat ze ons voorzette was puur en met veel aandacht gemaakt. Dit is voor Sandra altijd de basis gebleven.

 

Groente vervullen bij haar dan ook de hoofdrol. Die dient ze het liefst zo puur mogelijk op. Een wortel in het hoofdgerecht hakt ze grof, geen gefriemel. Smaakmakers zijn vooral verse kruiden en gedroogde specerijen, net zoals het zuur van bijvoorbeeld een citroen. Daarbij let ze ook op de esthetiek van het bord. Rasp je een beetje rode kool door je salade dan oogt die nog aantrekkelijker.

 

In dit kookboek vind je tien driegangen menu’s voor alle denkbare groepen en gelegenheden.

De klassiekers van Keukengeheimen, elk met een eigen signatuur.

Voor de ingrediënten hoef je niet op zoek in de krochten van de stad of op het web, je kunt ze overal vinden. Het plezier van het koken zit voor haar in het bij elkaar brengen van verrassende smaken, kleuren en geuren, zodat alle gasten, inclusief jezelf er extra vrolijk van worden.

 

Daarnaast zijn haar belangrijkste tips: gebruik al je zintuigen tijdens het boodschappen doen en tijdens het koken, ruik en voel maar vergeet vooral niet veelvuldig te proeven!

Details

Details
Titel Keukengeheimen
Auteur(s) Sandra Kooij
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 85
Uitgever dvh
Publicatiedatum 27-12-2020
ISBN/ISBN13 2004000150336

Reviews 1

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Keukengeheimen
Waardering