Jos & Max

Vader en zoon Verstappen en hun strijd in de Formule 1
Nederlands | 07-11-2019
Auteur(s): Ivo Pakvis
Bindwijze: eBook ePub
ISBN/ISBN13: 9789026349164
Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport.
€ 9,99
Om een E-book to bestellen moet je eerst een account aanmaken of inloggen.

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Jos & Max van Ivo Pakvis ontrafelt het talent van de succesvolste Nederlandse coureur ooit. Verplichte kost voor iedere Formule 1-liefhebber.

Met spectaculaire races, controverse en ongekend Nederlands succes heeft Max Verstappen zijn naam definitief gevestigd in de Formule 1. Dit talent komt niet uit de lucht vallen; het is voor een groot deel het gevolg van het keiharde werk van vader Jos Verstappen. In zijn eigen loopbaan lukte het niet altijd, maar hij heeft er alles aan gedaan om Max te laten slagen.

Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport. Jos & Max is hiermee de eerste biografie waarin het leven en de prestaties van vader en zoon Verstappen naast elkaar worden gelegd. Pakvis sprak talloze internationale F1-experts – van journalisten tot (ex-)coureurs – die hun licht laten schijnen op de impact die de naam Verstappen heeft gehad op de Formule 1. Dit maakt Jos & Max een uniek, journalistiek sportboek dat verder gaat dan de soms chauvinistische en opportunistische autosportjournalistiek.

‘Lekker leesbaar geschreven boek, het beste dat we tot nu toe over Max en Jos Verstappen gelezen hebben. Een aanrader!’ – Autosport

Korte omschrijving

Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport.

Details

Details
Titel Jos & Max
Auteur(s) Ivo Pakvis
Productvorm eBook ePub
Taal Nederlands
Uitgever Ambo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 07-11-2019
ISBN/ISBN13 9789026349164

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Jos & Max
Waardering