Je puberteit is een feit

Nederlands | 01-04-2022 | 48 blz.
Auteur(s): Liz Flavell
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649341
Dit kleurrijke boek staat boordevol feitjes en cijfers over van alles waar je in de puberteit mee te maken kunt krijgen. Vraag jij je af: wie ben ik, wat voel ik en wat gebeurt er met mijn lijf? En ben ik eigenlijk wel normaal? Dit boek geeft antwoord (Ja, je bent normaal!). Er staan veel grappige illustraties en weetjes in.
Ben jij bang voor de puberteit? Hoeft niet! Met dit boek kom je van alles te weten over gierende hormonen, haargroei daar beneden en ja, ook over zoenen en seks.
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Als alleen al bij de gedachte aan puberteit je 3 miljoen zweetkliertjes losgaan, is het tijd om dit boek te lezen. Je komt van alles te weten: van hormonen en haargroei tot puistjes en seks. Door toffe feiten over je lichaam en interessante cijfers kom je erachter dat de puberteit absoluut niks engs is. Ontdek de top 3 van veranderingen aan je lichaam, lees de 5 pluizige feitjes over die haargroei daar beneden en laat de 1 miljoen zenuwuiteinden in je lippen tintelen als je na het lezen van dit boek lachend door de puberteit vliegt!

Korte omschrijving

Ben jij bang voor de puberteit? Hoeft niet! Met dit boek kom je van alles te weten over gierende hormonen, haargroei daar beneden en ja, ook over zoenen en seks.

Details

Details
Titel Je puberteit is een feit
Auteur(s) Liz Flavell
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 48
Uitgever Ars Scribendi B.V. h.o.d.n. Schoolsuppor
Publicatiedatum 01-04-2022
Afmetingen 252mm x 179mm x 10mm
Gewicht 342gr
ISBN/ISBN13 9789086649341

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Je puberteit is een feit
Waardering