Is het hard of is het zacht?

Nederlands | 11-11-2022 | 24 blz.
Auteur(s): Lisa Amstutz
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464390681
Een steen is hard en je kussen is zacht. Waarom? Je kunt met je nagel geen kras maken in een knikker, maar wel in een kaars. Hoe kan dat? Je leest het in dit boek vol weetjes over hard en zacht. Is het boek uit, doe dan de hard-of-zachttest! Deze boeiende serie brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over materialen (stoffen) en hun eigenschappen. In dit boek staan hard en zacht centraal.
Dit boek brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over de eigenschappen van materialen (hard-zacht), en voeren ook zelf een proefje uit.
Referentie:
€ 15,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Leverbaar vanaf 11-11-2022
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Een steen is hard en je kussen is zacht. Waarom? Je kunt met je nagel geen kras maken in een knikker, maar wel in een kaars. Hoe kan dat? Je leest het in dit boek vol weetjes over hard en zacht. Is het boek uit, doe dan de hard-of-zachttest! ONDERZOEK HET MATERIAAL Waarom glanst metaal soms wel en soms niet? Welke steen is het hardst? Waarom drijft hout wel en steen niet? Ontdek en onderzoek het in deze serie vol boeiende weetjes over eigenschappen van materialen.

Korte omschrijving

Dit boek brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over de eigenschappen van materialen (hard-zacht), en voeren ook zelf een proefje uit.

Details

Details
Titel Is het hard of is het zacht?
Auteur(s) Lisa Amstutz
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 24
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 11-11-2022
ISBN/ISBN13 9789464390681

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Is het hard of is het zacht?
Waardering