Gratis verzending vanaf €50,-

Inmaken


Nederlands | 19-08-2020 | 400 pagina's

9789038808826

Hardback


€ 39,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit en groenten, maar ook vlees en vis in te maken en daarmee te bewaren voor later. Van kwetsenchutney en aardbeienjam tot het zelf inleggen van ansjovis en een pickle van watermeloenschil. Met het boek Inmaken kan iedereen thuis aan de slag.

Biografie

Jonah Freud is eigenaresse van De Kookboekhandel in Amsterdam en culinair columnist voor o.a. Het Parool. Jonah schreef diverse kookboeken en verzorgde van veel culinaire boeken de redactie. Noni Kooiman werkte vanaf haar zeventiende als kok in keukens van diverse restaurants. Zij begon haar carrière in de Parijse bakkerij Rose’s bakery. Terug in Amsterdam werkte zij onder andere bij de restaurants Schiller, Vuurtoreneiland, De plantage en Toscanini.

Details

EAN :9789038808826
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  19-08-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :277 mm
Breedte :195 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :1430 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :400