In het vervloekte hart

Nederlands | 18-07-2022 | 448 blz.
Auteur(s): Rima Orie
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789048867271
Een fantastisch nieuw YA-boek van de auteur van De Zwendelprins
€ 19,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Oermonsters, wraakgeesten, bloedkinderen. Allemaal arriveren ze tijdens de bloedmaan. Allemaal vormen ze een gevaar voor de mensheid.

Priya Chkadhari heeft een groot geheim: ze is een bloedkind, geboren tijdens de bloedmaan, en heeft daardoor bijzondere krachten. Priya leeft een zo onopvallend mogelijk leven om niet ontdekt te worden, want bloedkinderen worden gezien als monsters die moeten worden vermoord. Het is benauwend, maar ze lijkt niet aan haar lot te kunnen ontsnappen.
Als Priya op een dag de kans krijgt om een plek te bemachtigen als student in Kuwatta - het grootste militaire fort van het land - grijpt ze die met beide handen aan. Een plek in Kuwatta zou een nieuw leven voor Priya kunnen betekenen. En alles is beter dan haar leven in Disin.
Tot haar verbazing blijken haar krachten in Kuwatta als gave in plaats van als vloek te worden beschouwd. Ze ontmoet er andere bloedkinderen, allemaal met hun eigen krachten, en wordt getraind om mee te kunnen vechten in de guerillaoorlog tegen de kolonisten die Awaran al eeuwenlang in zijn greep houdt. Alleen komt Priya er al snel achter dat er zich ook een groot gevaar in het vervloekte hart van Kuwatta zélf schuilhoudt...

Trigger warning
Dit boek bevat inhoud die door lezers als schokkend ervaren kan worden, zoals: emotionele mishandeling, (kinder)moord, marteling, menselijke experimenten, verminking, racisme, discriminatie, buitensporig geweld en oorlogsgeweld.

Korte omschrijving

Een fantastisch nieuw YA-boek van de auteur van De Zwendelprins

Details

Details
Titel In het vervloekte hart
Auteur(s) Rima Orie
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 448
Uitgever Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum 18-07-2022
Afmetingen 209mm x 137mm x 36mm
Gewicht 522gr
ISBN/ISBN13 9789048867271

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:In het vervloekte hart
Waardering