Ik werk al (ik krijg er alleen niet voor betaald)

Nederlands | 28-02-2023 | 120 blz.
Auteur(s): Lynn Berger
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789493254329
In tijden van schreeuwend personeelstekort zit er niets anders op: deeltijdparadijs Nederland moet aan de bak. Maar weet je wat Nederlanders doen wanneer ze niet op hun werk zijn? Dan zorgen ze voor hun kinderen, ouders en naasten. Kortom: dan werken ze óók. Ze worden er alleen niet voor betaald. In een kraakhelder pleidooi toont Lynn Berger de gevolgen van de grootste, onzichtbare strijd van onze tijd: die tussen betaald en onbetaald werk.
In een kraakhelder pleidooi toont Lynn Berger de gevolgen van de grootste, onzichtbare strijd van onze tijd: die tussen betaald en onbetaald werk.
Referentie:
€ 15,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In tijden van schreeuwend personeelstekort zit er niets anders op: deeltijdparadijs Nederland moet aan de bak. Maar weet je wat Nederlanders doen wanneer ze niet op hun werk zijn? Dan zorgen ze voor kinderen, ouders en hun naasten. Kortom: dan werken ze óók. Ze krijgen er alleen niet voor betaald. In een kraakhelder pleidooi toont Lynn Berger de gevolgen van de grootste, onzichtbare strijd van onze tijd: die tussen betaald en onbetaald werk. Lynn Berger schrijft voor De Correspondent over zorg. Eerder verscheen haar werk in Vrij Nederland, nrc.next en de Volkskrant. Van haar laatste boek Zorg zijn 12.500 exemplaren verkocht. Reacties: 'Een scherp en belangrijk betoog, met onmisbare inzichten over de ongelijke verdeling van werk tussen mannen en vrouwen.' - Liesbeth Staats 'Ik ben fan van het werk van Lynn Berger. Heel veel mensen - zeker mannen - doen er goed aan dit boek te lezen.' - Johan Fretz ‘Dit manifest wekt verbazing, maakt woedend en zet aan om 'de strijd van deze tijd' - die tussen betaald en onbetaald werk- nu eens en voor altijd te beslechten. Elk mens dat zorgt en werkt zou het moeten lezen. Iedereen dus.’ - Ragna Heidweiller & Samuel Levie

Korte omschrijving

In een kraakhelder pleidooi toont Lynn Berger de gevolgen van de grootste, onzichtbare strijd van onze tijd: die tussen betaald en onbetaald werk.

Details

Details
Titel Ik werk al (ik krijg er alleen niet voor betaald)
Auteur(s) Lynn Berger
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 120
Uitgever De Correspondent Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 28-02-2023
Afmetingen 170mm x 106mm x 12mm
Gewicht 120gr
ISBN/ISBN13 9789493254329

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Ik werk al (ik krijg er alleen niet voor betaald)
Waardering