Ik vind de kapper helemaal niet eng

Nederlands | 26-04-2022 | 24 blz.
Auteur(s): Kisla Kowlesar
Illustrator: Froukje Nauta
Bewerker: Jan Jaap Van Hoeckel
Aangepast door: Kees Zoontjens
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789082128277
Veel kinderen zijn bang voor de kapper. Elke kapper kan meepraten over de kleine dramaatjes die zich soms in een kapsalon afspelen. Dit boekje helpt ouders om het kind vantevoren gerust te stellen waardoor een bezoek aan de kapper minder problematisch is. En misschien zelfs als leuk wordt ervaren.
Voorlees-/kijk-/leesboek voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Geschreven voor kinderen die bang zijn voor de kapper. Dit boek stelt ze gerust. Ook leuk voor kinderen die niet bang zijn van de kapper.
€ 13,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Ik vind de kapper een beetje eng, zegt het jongetje Jesse tegen zijn moeder. Op een nacht komen Snip, Kammie en Tondi bij hem op bezoek. Samen beleven ze een ongelooflijk avontuur. Jesse weet niet wat hem overkomt, hij heeft nog nooit zo gelachen. Als u dit boekje aan uw kind voorleest zal het ongetwijfeld ademloos luisteren en af en toe in de lach schieten. Net als u. Mocht uw kind het ook een beetje eng vinden om naar de kapper te gaan, dan zullen die angstjes na dit vrolijke avontuur wel een stuk minder zijn. En wie weet zijn ze helemaal verdwenen. Fijn voor uw kind, fijn voor u en fijn voor de kapper die uw kind gaat knippen. En is uw kind helemaal niet bang voor de kapper, dan zal het toch veel plezier beleven aan het avontuur van Jesse. Veel lees- en kijkplezier voor u en uw kind!

Korte omschrijving

Voorlees-/kijk-/leesboek voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Geschreven voor kinderen die bang zijn voor de kapper. Dit boek stelt ze gerust. Ook leuk voor kinderen die niet bang zijn van de kapper.

Details

Details
Titel Ik vind de kapper helemaal niet eng
Auteur(s) Kisla Kowlesar
Illustrator Froukje Nauta
Bewerker Jan Jaap Van Hoeckel
Aangepast door Kees Zoontjens
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 24
Uitgever Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum 26-04-2022
Afmetingen 165mm x 148mm x 10mm
Gewicht 150gr
ISBN/ISBN13 9789082128277

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Ik vind de kapper helemaal niet eng
Waardering