Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
Nederlands | 13-09-2022 | 256 blz.
Auteur(s): Sergio Herman
Fotograaf: Kris Vlegels, Chantal Arnts
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789038811420
Referentie:
€ 32,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.

Details

Details
Titel Hommage
Auteur(s) Sergio Herman
Fotograaf Kris Vlegels, Chantal Arnts
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 256
Uitgever Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum 13-09-2022
Afmetingen 261mm x 204mm x 26mm
Gewicht 988gr
ISBN/ISBN13 9789038811420

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Hommage
Waardering