Hoe herken je een mama?

Nederlands | 08-03-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Donna Amey Bhatt
Illustrator: Aura Lewis
Vertaler: Siska Goeminne
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789462916180
- Een grappig boek over de vele verschillende soorten mama's en hoe je ze kunt herkennen - Een ode aan de duizend-en-één talenten die mama's bezitten - Een ideaal geschenk voor Moederdag
Wat is dat getalenteerde wezen dat jongleert met een heleboel onmogelijke taken en er toch in slaagt om er (bijna) perfect uit te zien? Het is een mama natuurlijk!
Referentie:
€ 17,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Wie is dat getalenteerde wezen dat jongleert met een heleboel onmogelijke taken en er toch in slaagt om er (bijna) perfect uit te zien? Het is een mama natuurlijk! In deze gids ontdek je alles over mama's. Je leert welke speciale gaven en kwaliteiten ze hebben en waar je ze zoal kan vinden. Er zijn allerlei soorten mama's, ieder met hun eigen gewoonten en voor- of afkeuren. Van de bezige buitenmama die gek ik op frisse lucht en de babbelmama die altijd iets te vertellen heeft, tot de rebelmama die nooit een handleiding leest - mama's kunnen heel verschillend zijn, maar ieder op hun eigen manier zijn ze allemaal geweldig. Kun jij jouw mama en andere mama's in dit boek terugvinden?

Korte omschrijving

Wat is dat getalenteerde wezen dat jongleert met een heleboel onmogelijke taken en er toch in slaagt om er (bijna) perfect uit te zien? Het is een mama natuurlijk!

Details

Details
Titel Hoe herken je een mama?
Auteur(s) Donna Amey Bhatt
Illustrator Aura Lewis
Vertaler Siska Goeminne
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Eenhoorn, Uitgeverij De
Publicatiedatum 08-03-2022
Afmetingen 248mm x 203mm x 10mm
Gewicht 333gr
ISBN/ISBN13 9789462916180

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Hoe herken je een mama?
Waardering