Het vrolijke winterboek

Gruwelijke kerstverhalen, aangrijpende gedichten, ontroerende tips en opbeurende preken voor de donkere dagen
Nederlands | 12-11-2021 | 284 blz.
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789029094764
€ 25,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘Een fantastisch boek voor nu, echt een boek tegen de coronakersdip.’ de Boekenraad in de Volkskrant

Een lees- en bladerboek met ontroerende, mooie en grappige verhalen en gedichten van Margreet Dolman, met opbeurende preken van dominee Gremdaat

Paul Haenen heeft het niet zo op kerst, en hij zal heus niet de enige zijn. In de traditionele manier om kerst te vieren, het geijkte opzitten, pootjes geven en je volstoppen in familieverband, komt meer en meer de klad. Maar wat dan?

Margreet Dolman, Dominee Gremdaat en Paul Haenen, een mensenmens bij uitstek, weten als geen ander zowel degene die zich door de donkere winter heen worstelt als degene die zich verheugt op de wintermaanden met Het vrolijke winterboek op te beuren.

Uit de archieven van Paul Haenen werden de beste verschrikkelijke kerstverhalen en prikkelendste gedichten van Margreet Dolman alsmede de prachtigste preken van Dominee Gremdaat geplukt. Aangevuld met tips hoe je onder een kerstdiner uitkomt, hoe je ruzie weg kunt blazen, hoe je het hoofd boven water weet te houden en nog veel meer opbeurende uitwegen uit beklemmende situaties. Zo werd het boek een vrolijk allegaartje, zoals een winterboek hoort te zijn.

De wintermaanden kunnen dan wel donker, kil en eenzaam zijn, maar Margreet Dolman en Dominee Gremdaat verlichten die met humor, wijsheid en relativering. Het vrolijke winterboek is dan ook een boek waarin vermaak én troost samenkomen.Details

Details
Titel Het vrolijke winterboek
Auteur(s) Paul Haenen, Margreet Dolman, Dominee Gremdaat
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 284
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 12-11-2021
Afmetingen 248mm x 182mm x 30mm
Gewicht 878gr
ISBN/ISBN13 9789029094764

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het vrolijke winterboek
Waardering