Het Seizoen van Stormen

Nederlands | 03-02-2020 | 416 blz.
Auteur(s): Andrzej Sapkowski
Vertaler: Theo Veenhof
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789024590599
De proloog van Andrzej Sapkowski’s befaamde serie met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.
Referentie:
€ 22,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Het Seizoen van Stormen is het achtste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Het is los te lezen en speelt zich af tussen de korte verhalen uit De Laatste Wens en Het Zwaard der Voorzienigheid. Hekser Geralt: de man die gewone mensen moet beschermen tegen magische monsters. De man die zijn leven keer op keer op het spel zet om zijn geliefden te redden én goud te verdienen. Om dat te doen maakt Geralt gebruik van zijn eigen magie, van toverdrankjes, en van de trots van elke hekser, zijn twee zwaarden. Een van staal, een van zilver. Maar wat als Geralt zijn zwaarden verliest? Niet alleen zijn ze ongelooflijk kostbaar, maar het is ook een schande om ze te verliezen. Geralt moet ze dus terugkrijgen, en wel zo snel mogelijk... Andrzej Sapkowski keert terug naar zijn populaire held met een losstaand verhaal waarin Geralt vecht, reist en weer liefheeft, Ranonkel zingt en zich in de problemen werkt, tovenaressen snode plannen bedenken, en waarin over de hele wereld donkere wolken zich verzamelen – het seizoen van stormen komt eraan...

Korte omschrijving

De proloog van Andrzej Sapkowski’s befaamde serie met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.

Details

Details
Titel Het Seizoen van Stormen
Auteur(s) Andrzej Sapkowski
Vertaler Theo Veenhof
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 416
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 03-02-2020
Afmetingen 212mm x 136mm x 30mm
Gewicht 463gr
ISBN/ISBN13 9789024590599

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het Seizoen van Stormen
Waardering