Het mysterie van niks en oneindig veel snot

Nederlands | 04-05-2022 | 160 blz.
Auteur(s): Jan Paul Schutten
Illustrator: Floor Rieder
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789025776176
Referentie:
€ 24,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Met 'Het mysterie van niks en oneindig veel snot', een kinderboek over het ontstaan van het heelal, maken Jan Paul Schutten en Floor Rieder hun gelauwerde non-fictietrilogie compleet. Duik mee in de wereld van natuurkunde en sterrenkunde. Een wereld van tijdreizen, van zwarte gaten, van donkere materie, van deeltjes die dwars door jou en de hele aarde heen schieten en van oneindig veel andere heelallen met oneindig veel andere jou's en mij's - echt waar! Een wereld van het kleinste van het kleinste tot het grootste van het grootste. En een wereld van briljante denkers en wetenschappers die over zo ongeveer alle vragen in het universum hebben nagedacht.

Jan Paul Schutten toont zich de meester van het genre door de alleringewikkeldste kwesties op aarde feilloos uit te leggen. Floor Rieder overstijgt zichzelf opnieuw in sensationele illustraties van sterren en planeten, van quantumfluctuaties en E=MC2.

Met 'Het mysterie van niks en oneindig veel snot' is de grensverleggende non-fictietrilogie van Jan Paul Schutten en Floor Rieder compleet. Van de eerste twee delen, 'Het raadsel van alles wat leeft' en 'Het wonder van jou en je biljoenen bewoners', gingen bijna 100.000 exemplaren over de toonbank, en 'Het raadsel van alles wat leeft' werd bekroond met de Gouden Griffel én het Gouden Penseel. Met goud-op-snee-bladzijden en een linnen rug is ook dit derde deel een prachtig cadeauboek, voor kinderen vanaf 9 jaar.

Details

Details
Titel Het mysterie van niks en oneindig veel snot
Auteur(s) Jan Paul Schutten
Illustrator Floor Rieder
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 160
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 04-05-2022
Afmetingen 261mm x 203mm x 21mm
Gewicht 817gr
ISBN/ISBN13 9789025776176

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het mysterie van niks en oneindig veel snot
Waardering