Het meisje van de watermolen

zal ze het charmante dorpje kunnen redden zonder hen te verliezen?
Nederlands | 01-02-2023 | 351 blz.
Auteur(s): Alison Woods
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9781739270117
Referentie:
€ 15,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Emma gaat na haar afstuderen op de watermolen met souvenierwinkel van haar zieke groottante letten. Deze ligt in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Ze hecht zich al snel aan de idyllische plek en de eigenzinnige inwoners. Wanneer haar nieuwe vrienden vertellen dat ze binnenkort allemaal uit hun huisjes worden gezet door de nieuwe landgoedeigenaar, is ze verontwaardigd en besluit ze hen te helpen. Door het actiecomité van dorpelingen laat ze zich aanpraten om de landgoedeigenaar te confronteren met de onzin van zijn plannen.
 
Wanneer ze de nieuwe eigenaar in levende lijve ziet, is ze sprakeloos door zijn indrukwekkende verschijning. Ze vergeet zelfs bijna waarvoor ze was gekomen. Ze herstelt zich al gauw en werkt zich undercover als landschapsarchitect in bij zijn chique clubje dat het vastgoedproject voor hem ten uitvoer zal leggen. Zo komt ze te weten dat hij grote plannen heeft die de charme van het dorpje helemaal zullen verpesten. Als een echte spionne vergaart ze informatie voor het actiecomité om zijn plannen te ondermijnen. Maar een malafide projectontwikkelaar en een makelaarster van luxevastgoed maken het haar sterk moeilijk. Zal ze het dorp en haar vrienden wel kunnen redden nu de vonken er vanaf vliegen met de persoon die al dit kwaad veroorzaakt?
 
Alison Woods (1992) schrijft ontspannende feelgoodromans die je helemaal meeslepen. Ze woont met haar gezin in Engeland. Haar hoofddoel? Lezers even ontvoeren naar een andere wereld. 

Details

Details
Titel Het meisje van de watermolen
Auteur(s) Alison Woods
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 351
Uitgever Pumbo.nl B.V.
Publicatiedatum 01-02-2023
Afmetingen 217mm x 143mm x 24mm
Gewicht 462gr
ISBN/ISBN13 9781739270117

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het meisje van de watermolen
Waardering