Het klimaat zijn wij

De wereld redden begint bij het ontbijt
Nederlands | 09-11-2020 | 280 blz.
Vertaler: Patty Adelaar
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789026354144
€ 15,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Met zijn bestseller Dieren eten veroorzaakte Jonathan Safran Foer een sensatie: veel van zijn lezers werden vegetariër, of werden zich op z'n minst bewust van hun eetgedrag, Nu pakt hij het grootste thema van deze tijd aan: klimaatverandering.

Om dit onderwerp concreter en daardoor urgenter te maken, herinnert Foer ons aan de kracht van gezamenlijke actie en geeft hij voorbeelden van succesverhalen uit het verleden als stimulans. Op deze manier - die van elk individu slechts een kleine inspanning vergt maar bij collectieve actie uiterst effectief is - kunnen we een van de grootste veroorzakers van klimaatverandering aanpakken: de bio-industrie.

Op zijn geheel eigen en verassende wijze spoort Foer de lezer aan om na te denken over hoe volgende generaties ons handelen op dit cruciale moment zullen beoordelen. Wij kúnnen de wereld nog redden, te beginnen bij het ontbijt.

'Op onconventionele maar overtuigende wijze legt Foer uit waarom actie ondernemen tegen klimaatverandering tegelijkertijd extreem eenvoudig en ongelooflijk moeilijk is. Foer dwingt de lezer de mate van zijn betrokkenheid bij "de grootste crisis aller tijden" te heroverwegen." - Publishers Weekly (starred)

Details

Details
Titel Het klimaat zijn wij
Auteur(s) Jonathan Safran Foer
Vertaler Patty Adelaar
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 280
Uitgever Ambo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 09-11-2020
Afmetingen 215mm x 136mm x 27mm
Gewicht 406gr
ISBN/ISBN13 9789026354144

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het klimaat zijn wij
Waardering