Het Hersenhotel

Nederlands | 20-09-2019 | 48 blz.
Illustrator: Tjarko van der Pol
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789024585717
Maak een reis door je brein en ontdek wat jouw talenten zijn in dit boek vol interessante breinweetjes. Van de makers van het succesvolle Pretpark de Poepfabriek.
Referentie:
€ 19,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Na het succesvolle Pretpark de Poepfabriek over je darmen is er nu Het Hersenhotel. In dit boek nemen auteurs Marja Baseler en Annemarie van den Brink je mee op reis naar de binnenkant van je hoofd en ontdek je wat jouw talenten zijn. Met paginagrote illustraties van Tjarko van der Pol. Je brein is een supermachine. Het regelt alles wat er in je lichaam gebeurt. Dat je ademt en je hart klopt. Dat je kunt praten, lopen, horen en zien. Maar je brein regelt veel meer! Heb je bijvoorbeeld aanleg voor voetballen of muziek maken? Ben je goed in taal of rekenen? Heb je veel fantasie of kun je heel goed samenwerken? Het zit allemaal in je brein! Check vandaag nog in het Hersenhotel in en ontdek waar jij goed in bent. Met een stappenplan om je brein gezond te houden, een spannende speurtocht, een talententest en heel veel grappige en interessante weetjes! ‘Een kijkje in ons binnenste, op een grappige en toegankelijke manier.’ AD over Pretpark de Poepfabriek

Korte omschrijving

Maak een reis door je brein en ontdek wat jouw talenten zijn in dit boek vol interessante breinweetjes. Van de makers van het succesvolle Pretpark de Poepfabriek.

Details

Details
Titel Het Hersenhotel
Auteur(s) Marja Baseler, Annemarie van den Brink
Illustrator Tjarko van der Pol
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 48
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 20-09-2019
Afmetingen 325mm x 257mm x 10mm
Gewicht 616gr
ISBN/ISBN13 9789024585717

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het Hersenhotel
Waardering