Het grote Hijskranenboek

alle kranen te land ter zee en in de lucht
Nederlands | 30-09-2007 | 48 blz.
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789074312134
Arne (8) en zijn vader (43) maakten dit boek vol prachtige kraanfoto’s. Een mooi en leerzaam boek om door te bladeren of uit voor te lezen. Gegarandeerd urenlang kijk- en leesplezier voor jong en oud. Dit boek is razend populair bij kinderen vanaf 4 tot 99 jaar. Een boek vol hijskranen uit de hele wereld. Met de grootste kranen ter wereld, de kleinste kraan ter wereld, varende kranen, havenkranen, mobiele kranen en zelfs vliegende kranen. Een mooi en leerzaam boek om door te bladeren of uit voor te lezen. Gegarandeerd urenlang kijk- en leesplezier voor jong en oud. Hijskranen Arne was zes jaar toen we in de bibliotheek een boek over hijskranen zochten. We wilden er namelijk een van Lego maken. Hoe we ook zochten, we vonden niets. Toen zei Arne: “Jij maakt toch boeken? Waarom maak je geen dan boek over hijskranen?” “Alleen als jij me helpt” antwoordde ik. En zo gezegd zo gedaan. We zijn op pad gegaan om foto’s te maken. Toen hebben we een email naar allerlei kraanbedrijven gestuurd. Zo kregen we reacties van over de hele wereld. We kregen foto’s van hijskranen uit Amerika, Japan, Engeland, Rusland, Duitsland en natuurlijk uit Nederland. Een hijskraan kan zware dingen ophijsen en omhoog of omlaag tillen. Maar een hijskraan kan ook iets oppakken en verplaatsen. Overal waar mensen zware lasten moeten tillen zijn hijskranen, op het land, op zee en zelfs in de lucht.
Een boek vol hijskranen uit de hele wereld. Met de grootste kranen ter wereld, de kleinste kraan ter wereld, varende kranen, havenkranen, mobiele kranen en zelfs vliegende kranen.
Referentie:
€ 12,45

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Het leukste boek over hijskranen voor jongens van 3 tot 83. Jonge kinderen kunnen er uren in bladeren maar ook voor oudere lezers bevat dit boek een schat aan foto's en begrijpelijke informatie over alles wat hijst. Te land, ter zee en in de lucht. Het hijskranenboek bevat alle soorten hijskranen. De grootste, de kleinste, rijdende kranen, varende kranen en zelfs vliegende kranen. Waarom valt een kraan niet om, hoe kun je een stoeptegel tillen met een dun wollen draadje, hoe groot is de grootste hijskraan ter wereld? Het hijskranenboek bevat alle antwoorden over hijskranen. Het leukste kado voor jong en oud.

Korte omschrijving

Een boek vol hijskranen uit de hele wereld. Met de grootste kranen ter wereld, de kleinste kraan ter wereld, varende kranen, havenkranen, mobiele kranen en zelfs vliegende kranen.

Details

Details
Titel Het grote Hijskranenboek
Auteur(s) Arne Bosman, Peter Bosman
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 48
Uitgever Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum 30-09-2007
Afmetingen 297mm x 212mm x 3mm
Gewicht 205gr
ISBN/ISBN13 9789074312134

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het grote Hijskranenboek
Waardering