Help! Het ziekenhuis verdwijnt

Een nieuwe kijk op de medisch-specialistische zorg van de toekomst
Nederlands | 05-09-2022 | 120 blz.
Auteur(s): F.H. Heyning
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789036828581
€ 19,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Moet een ziekenhuis perse een gebouw zijn? Kunnen we moderne digitale technieken niet nog veel meer inzetten voor het allerbelangrijkste: onze gezondheid? Wat als we goede en toegankelijke gezondheidszorg breder interpreteren en daar ook goede voeding en een gezonde leefomgeving bij betrekken?

Vanuit haar persoonlijke ervaring als internist-hematoloog en als bestuurder in de ziekenhuiswereld beschrijft dr. Fenna Heyning hoe het ziekenhuis zich heeft ontwikkeld van een gasthuis waar langdurig patienten verpleegd worden tot een modern technisch bolwerk, tegenwoordig meestal een groot gebouw met veel glas en staal. Maar gek genoeg zijn er nog veel wachtkamers in de ziekenhuizen, moeten patienten met toch al een zwakke conditie regelmatig van ver naar het ziekenhuis reizen en worden digitale technieken nog (te) weinig gebruikt. Dat kan dat dus beter.

In dit boek leest u prachtige voorbeelden van hoe het ziekenhuis van de toekomst eruit kan zien, een ziekenhuis waar zorg zoveel mogelijk thuis wordt gegeven, met goede warme menselijke zorg voor iedereen die dat nodig heeft, dankzij de inzet van creativiteit, durf en slimme techniek.

Details

Details
Titel Help! Het ziekenhuis verdwijnt
Auteur(s) F.H. Heyning
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 120
Uitgever Springer Media B.V.
Publicatiedatum 05-09-2022
Afmetingen 200mm x 130mm x 12mm
Gewicht 161gr
ISBN/ISBN13 9789036828581

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Help! Het ziekenhuis verdwijnt
Waardering