Hebben en zijn

Nederlands | 17-05-2022 | 176 blz.
Auteur(s): Dimitri Verhulst
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789025473143
Welkom in de kliniek waar de doden afkicken van het leven. Dimitri Verhulst werpt op magistrale wijze licht op de eindigheid, het leven en de dood.
€ 19,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘Hebben en Zijn’ van Dimitri Verhulst begint met de dood van Malodot. Na een fataal auto-ongeluk bevindt hij zich tot zijn verbazing in een kliniek waar hij eerst moet zien af te kicken van het leven alvorens hij volkomen dood kan zijn. Mislukt hij hierin, dan moet hij zijn hele bestaan opnieuw ondergaan, van begin tot eind, op exact dezelfde manier. Met een bont gezelschap van lotgenoten heeft hij groepstherapieën en hij voert individuele gesprekken met een raadselachtige Counselor die hem ertoe probeert te bewegen die vuile verslaving aan het leven af te zweren. In ‘Hebben en Zijn’ werpt Dimitri Verhulst in geestige en fraaie bewoordingen licht op onze eindigheid; het is een roman die met geen andere te vergelijken valt, ook niet binnen het oeuvre van de schrijver zelf.

Korte omschrijving

Welkom in de kliniek waar de doden afkicken van het leven. Dimitri Verhulst werpt op magistrale wijze licht op de eindigheid, het leven en de dood.

Details

Details
Titel Hebben en zijn
Auteur(s) Dimitri Verhulst
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 176
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 17-05-2022
Afmetingen 210mm x 135mm x 18mm
Gewicht 256gr
ISBN/ISBN13 9789025473143

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Hebben en zijn
Waardering