Hebben bijen onkruid nodig?

Handige tips voor groener tuinieren
Nederlands | 08-02-2022 | 224 blz.
Vertaler: Frank van der Knoop
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789050118606
De ultieme vraagbaak voor diervriendelijk en groener tuinieren. Dit boek geeft antwoord op fascinerende tuinvragen. Ontdek meer dan 100 interessante en leuke manieren om duurzaam te tuinieren.
Referentie:
€ 24,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Nooit eerder waren onze tuinen zo belangrijk voor het dierenleven als nu. Dit boek laat zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van je tuin, zowel voor jezelf als voor de planeet. Bijen, vogels en vlinders zijn meer dan ooit van onze tuinen afhankelijk. De natuur beperkt zich niet tot reservaten of natuurgebieden. Iedereen met een tuin, of wat voor buitenruimte dan ook, kan iets doen. Dit boek staat vol fascinerende weetjes, eenvoudige tips en betaalbare ideeën om ecologisch verantwoord te tuinieren. - Verander je tuin in een leefgebied voor dieren - Meer dan 100 interessante en leuke manieren om duurzaam te tuinieren - Antwoord op fascinerende tuinvragen Ook verschenen in deze serie:  ‘Tuinmysteries - zo werkt het in jouw tuin’ 'Hoe help ik de dieren in mijn tuin?'  Gareth Richards is hovenier, redacteur van de website van de Royal Horticultural Society en freelanceschrijver. Hij is gek op tuinen en volkstuintjes. Zijn grote liefdes zijn diervriendelijk tuinieren, bijen en kippen houden, en het kweken van groenten en fruit.  Holly Farrel is opgeleid bij de RHS Garden Wisley. Ze schrijft voor (tuin-)tijdschriften en schreef diverse tuinboeken.

Korte omschrijving

De ultieme vraagbaak voor diervriendelijk en groener tuinieren. Dit boek geeft antwoord op fascinerende tuinvragen. Ontdek meer dan 100 interessante en leuke manieren om duurzaam te tuinieren.

Details

Details
Titel Hebben bijen onkruid nodig?
Auteur(s) Gareth Richards, Holly Farrell
Vertaler Frank van der Knoop
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 224
Uitgever KNNV Uitgeverij
Publicatiedatum 08-02-2022
Afmetingen 219mm x 147mm x 25mm
Gewicht 550gr
ISBN/ISBN13 9789050118606

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Hebben bijen onkruid nodig?
Waardering