Glanst het of is het dof?

Nederlands | 11-11-2022 | 24 blz.
Auteur(s): Lisa Amstutz
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464390674
Een gouden ring glanst en een muur van steen is dof. Waarom? Een nieuwe euromunt glanst als een spiegel, maar een oude euromunt is grijs en dof. Hoe kan dat? Je leest het in dit boek vol weetjes over glanzend en dof. Is het boek uit, doe dan de glanzend-of-doftest! Deze boeiende serie brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over materialen (stoffen) en hun eigenschappen. In dit boek staan glanzend en dof centraal.
Dit boek brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over de eigenschappen van materialen (glanzend-dof), en voeren ook zelf een proefje uit.
Referentie:
€ 15,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Leverbaar vanaf 11-11-2022
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Een gouden ring glanst en een muur van steen is dof. Waarom? Een nieuwe euromunt glanst als een spiegel, maar een oude euromunt is grijs en dof. Hoe kan dat? Je leest het in dit boek vol weetjes over glanzend en dof. Is het boek uit, doe dan de glanzend-of-doftest! ONDERZOEK HET MATERIAAL Waarom glanst metaal soms wel en soms niet? Welke steen is het hardst? Waarom drijft hout wel en steen niet? Ontdek en onderzoek het in deze serie vol boeiende weetjes over eigenschappen van materialen.

Korte omschrijving

Dit boek brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over de eigenschappen van materialen (glanzend-dof), en voeren ook zelf een proefje uit.

Details

Details
Titel Glanst het of is het dof?
Auteur(s) Lisa Amstutz
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 24
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 11-11-2022
ISBN/ISBN13 9789464390674

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Glanst het of is het dof?
Waardering