Gered door een scheetje

Nederlands | 01-03-2023 | 32 blz.
Auteur(s): Jose Mijnals
Illustrator: Leontine Gaasenbeek
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789493200654
Zodra het kouder wordt, zoeken de meeste dieren een plek op om te overwinteren. Ook Bea Bij en haar vrienden gaan deze winter weer schuilen in de oude schuur. Tenminste dat was het plan ... Gelukkig weet Sjaak Sneeuwspringer raad. Maar ooh ... wat een vieze lucht! Stan Stinkwants liet weer een scheetje vliegen. Zou Sjaak Sneeuwspringer daar ook een oplossing voor weten? 'Gered door een scheetje' is een grappig verhaal dat vertelt over de held die we allemaal kunnen zijn. Met veel weetjes over insecten en andere kruipers.
'Gered door een scheetje' is een grappig verhaal dat vertelt over de held die we allemaal kunnen zijn. Met veel weetjes over insecten en andere kruipers.
Referentie:
€ 15,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Zodra het kouder wordt, zoeken de meeste dieren een plek op om te overwinteren. Ook Bea Bij en haar vrienden gaan deze winter weer schuilen in de oude schuur. Tenminste dat was het plan ... Gelukkig weet Sjaak Sneeuwspringer raad. Maar ooh ... wat een vieze lucht! Stan Stinkwants liet weer een scheetje vliegen. Zou Sjaak Sneeuwspringer daar ook een oplossing voor weten? 'Gered door een scheetje' is een grappig verhaal dat vertelt over de held die we allemaal kunnen zijn. Met veel weetjes over insecten en andere kruipers. Leontine Gaasenbeek is bekend van o.a. 'Oppasser voor een dag' en 'Een beetje bang'. Ze is een van de genomineerden voor de Librisprijs, Mooiste Boekomslag van 2023.

Korte omschrijving

'Gered door een scheetje' is een grappig verhaal dat vertelt over de held die we allemaal kunnen zijn. Met veel weetjes over insecten en andere kruipers.

Details

Details
Titel Gered door een scheetje
Auteur(s) Jose Mijnals
Illustrator Leontine Gaasenbeek
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Van Driel Publishing
Publicatiedatum 01-03-2023
Afmetingen 305mm x 217mm x 10mm
Gewicht 383gr
ISBN/ISBN13 9789493200654

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Gered door een scheetje
Waardering