Europa

Nederlands | 15-12-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Susanne Neutkens
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649020
Meedoen aan een gigantisch tomatengevecht, zoeken naar sporen van wolven of beren en snowboarden in de Alpen... Dat kan allemaal in Europa, waar meer dan 700 miljoen mensen wonen. In de meeste landen is voetbal de populairste sport en het christendom de belangrijkste godsdienst. Ook hebben bijna alle landen een democratie, waarin de inwoners hun mening mogen uiten. Maar er zijn ook verschillen. Zo kun je in de zomer in IJsland beter je jas aanhouden, terwijl je in Spanje lekker in zee dobbert. In dit boek lees je wat Europa zo bijzonder maakt. Dat wil jij als Europeaan toch ook weten?
Meedoen aan een gigantisch tomatengevecht, sporen zoeken van wolven en snowboarden in de Alpen: dat kan allemaal in Europa. Wat maakt dit kleine, maar rijke werelddeel zo bijzonder?
Referentie:
€ 17,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Meedoen aan een gigantisch tomatengevecht, sporen zoeken van wolven en snowboarden in de Alpen: dat kan allemaal in Europa. In de meeste landen is voetbal de populairste sport en het christendom de belangrijkste godsdienst. Ook hebben bijna alle landen een democratie, waarin de inwoners hun mening mogen uiten. Maar er zijn ook verschillen. Zo kun je in de zomer in IJsland beter je jas aanhouden, terwijl je in Spanje lekker in zee dobbert. In de achtdelige serie De werelddelen kijk je naar de natuur, geschiedenis en cultuur van de verschillende werelddelen. Welke overeenkomsten en verschillen zijn er? En waardoor komt dat?

Korte omschrijving

Meedoen aan een gigantisch tomatengevecht, sporen zoeken van wolven en snowboarden in de Alpen: dat kan allemaal in Europa. Wat maakt dit kleine, maar rijke werelddeel zo bijzonder?

Details

Details
Titel Europa
Auteur(s) Susanne Neutkens
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 15-12-2022
Afmetingen 238mm x 170mm x 8mm
Gewicht 268gr
ISBN/ISBN13 9789086649020

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Europa
Waardering