Er is er hier maar één de baas!

De ontspoorde macht van Gerard Sanderink
Nederlands | 02-05-2022 | 256 blz.
Auteur(s): Angelique Kunst
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789047016472
Angelique Kunst reconstrueert hoe topondernemer GerardSanderink volledig kon ontsporen en laat ze zien hoe groot de gevolgen kunnen zijn als één persoon in een bedrijf de absolute macht heeft.
€ 22,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In ‘Er is er hier maar één de baas’ onthult journalist Angelique Kunst een van de meest opmerkelijke affaires uit het Nederlandse bedrijfsleven. De Twentse topondernemer en multimiljonair Gerard Sanderink, eigenaar van onder andere ICT-bedrijf Centric en bouwbedrijf Strukton, staat tot 2018 ondanks zijn fortuin bekend als een bescheiden zakenman. Maar vanaf het moment dat Rian van Rijbroek in zijn leven komt, een zelfbenoemd ‘cyberexpert’ en ‘hacker’ met een bedenkelijke reputatie, lijkt de eens zo degelijke Sanderink volledig de weg kwijt te zijn. Hij ziet overal complotten, is verwikkeld in allerlei rechtszaken en ontslaat iedereen die hem probeert te corrigeren. Tegenspraak duldt hij niet, want: ‘Er is er hier maar één de baas!’

Maar is Gerard Sanderink eigenlijk nog wel de baas? Of heeft Van Rijbroek via hem de macht over zijn bedrijven overgenomen? En wat betekent dat voor Nederland? In dit boek reconstrueert Kunst hoe Sanderink volledig kon ontsporen en laat ze zien hoe groot de gevolgen kunnen zijn als één persoon binnen een onderneming de absolute macht heeft.

Korte omschrijving

Angelique Kunst reconstrueert hoe topondernemer GerardSanderink volledig kon ontsporen en laat ze zien hoe groot de gevolgen kunnen zijn als één persoon in een bedrijf de absolute macht heeft.

Details

Details
Titel Er is er hier maar één de baas!
Auteur(s) Angelique Kunst
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 256
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 02-05-2022
Afmetingen 212mm x 136mm x 24mm
Gewicht 351gr
ISBN/ISBN13 9789047016472

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Er is er hier maar één de baas!
Waardering