Een kleine biologische moestuin

Nederlands | 01-03-2021 | 136 blz.
Auteur(s): Arthur Motté
Vertaler: Ingrid Buthod
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789050118033
'Een kleine biologische moestuin' is geïnspireerd op methoden van de permacultuur. Dit boek laat eenvoudig zien hoe je van je moestuin (in alle seizoenen) een hoorn van overvloed kunt maken!
€ 19,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Midden in de siertuin van zijn ouders creëerde Arthur een paradijsje waarin groenten welig tieren, een tempel van biodiversiteit en pracht. Hij wil zijn passie voor en plezier in tuinieren graag met je delen. Geïnspireerd op methoden van de permacultuur weet hij op een paar vierkante meter enorm veel te verbouwen. Hij leert je sla op hoogte te telen, een insectenhotel te bouwen, naaktslakken te verjagen en courgettechips te maken. Hij legt simpel en duidelijk uit hoe je van jouw moestuin een hoorn van overvloed kunt maken! Een kleine biologische moestuin is een inspirerende rondleiding door de tuin van Arthur, in alle seizoenen. Arthur Motté heeft een passie voor tuinieren, fotografie, koken, piano spelen, ... Zijn passie voor tuinieren is ontstaan door zijn fascinatie voor planten en hoe zulke kleine zaadjes kunnen uitgroeien tot enorme pompoenen. Omdat Arthur iets voor de planeet wilde doen, creëerde hij een moestuin van 15 m². Voor hem is biologisch, lokaal en petroleumvrij eten onbetaalbaar. Zijn droom: steden en het platteland vol met kleine moestuinen.

Korte omschrijving

'Een kleine biologische moestuin' is geïnspireerd op methoden van de permacultuur. Dit boek laat eenvoudig zien hoe je van je moestuin (in alle seizoenen) een hoorn van overvloed kunt maken!

Details

Details
Titel Een kleine biologische moestuin
Auteur(s) Arthur Motté
Vertaler Ingrid Buthod
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 136
Uitgever KNNV Uitgeverij
Publicatiedatum 01-03-2021
Afmetingen 213mm x 157mm x 17mm
Gewicht 416gr
ISBN/ISBN13 9789050118033

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Een kleine biologische moestuin
Waardering