De Zoete Zusjes zoeken een schat

Nederlands | 15-05-2020 | 96 blz.
Auteur(s): Hanneke de Zoete
Illustrator: Iris Boter
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789043922173
'De Zoete Zusjes zoeken een schat' is een vrolijk avonturenverhaal met veel humor om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Bekend van YouTube (@dezoetezusjes).
€ 14,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Hanneke de Zoete vertelt in De Zoete Zusjes zoeken een schat hoe Saar en Janna op avontuur gaan om een schat te vinden. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt…

Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die lekker zelf willen lezen. En de uitvoering van dit voorleesboek is al een schat op zich: mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag.

De Zoete Zusjes Saar en Janna (4 en 8 jaar) maken al sinds 2016 filmpjes voor YouTube waarin ze de leukste dingen doen en ontdekken (@dezoetezusjes). Samen met hun moeder Hanneke maakten ze eerder Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes en De Zoete Zusjes Vriendenboekje.

Korte omschrijving

'De Zoete Zusjes zoeken een schat' is een vrolijk avonturenverhaal met veel humor om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Bekend van YouTube (@dezoetezusjes).

Details

Details
Titel De Zoete Zusjes zoeken een schat
Auteur(s) Hanneke de Zoete
Illustrator Iris Boter
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 96
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 15-05-2020
Afmetingen 247mm x 175mm x 15mm
Gewicht 446gr
ISBN/ISBN13 9789043922173

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Zoete Zusjes zoeken een schat
Waardering