De Zilveren Lepel

Nederlands | 03-07-2012 | 1504 blz.
Bewerker: Asterisk
Vertaler: Jacques Meerman
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789000309757
€ 52,50

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

'Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb. De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek.' Sam de Voogt - NRC

Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.

Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken.

Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!

'Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.' Janneke Vreugdenhil, NRC.next

'De bijbel van de Italiaanse keuken.' Foodies

Details

Details
Titel De Zilveren Lepel
Bewerker Asterisk
Vertaler Jacques Meerman
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 1504
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 03-07-2012
Afmetingen 279mm x 192mm x 75mm
Gewicht 3203gr
ISBN/ISBN13 9789000309757

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Zilveren Lepel
Waardering