De wilde stad

Nederlands | 13-10-2022 | 64 blz.
Auteur(s): Ben Hoare
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649990
Sommige wilde dieren zien we vaak in de stad, duiven en mieren bijvoorbeeld. Andere kunnen zich zo goed verstoppen of sluipen zo stilletjes door de stad, dat je helemaal niet doorhebt dat ze er zijn. Maar ze zijn er wél. Papegaaien, pinguïns, vleermuizen, vossen, spinnen, beren, uilen, wezels, zeehonden, coyotes, schildpadden, slangen en zelfs haaien … Vind je het maar raar dat een groot dier als een beer in een stad wil leven? De woorden ‘stad’ en ‘platteland’ zeggen een dier niets. Ze zien geen verschil. Ze willen gewoon een veilige plek om te wonen, waar ze eten en onderdak vinden en een gezin kunnen stichten. De stad biedt dat allemaal!
Wist jij dat beren, haaien, zeehonden en coyotes soms in de stad vlak bij de mensen wonen? De stad heeft ze van alles te bieden! Ontdek welke bijzondere dieren in steden over de hele wereld leven.
Referentie:
€ 24,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Ontmoet dieren dien in steden wonen. Steden zijn drukke plekken. Er wonen duizenden tot miljoenen mensen. Maar zij zijn er niet alleen. De straten, gebouwen, parken, rivieren en tuinen worden ook bevolkt door dieren. Duiven, pinguïns en zelfs haaien leven in de stad. Hoe doen ze dat? Ontdek welke wilde dieren zich thuis voelen in de drukte van de stad. Van Amsterdam tot New York, van Tokio tot Rio de Janeiro - je zult zien dat in steden over de hele wereld bijzondere dieren leven.

Korte omschrijving

Wist jij dat beren, haaien, zeehonden en coyotes soms in de stad vlak bij de mensen wonen? De stad heeft ze van alles te bieden! Ontdek welke bijzondere dieren in steden over de hele wereld leven.

Details

Details
Titel De wilde stad
Auteur(s) Ben Hoare
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 64
Uitgever Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum 13-10-2022
Afmetingen 287mm x 242mm x 15mm
Gewicht 616gr
ISBN/ISBN13 9789086649990

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De wilde stad
Waardering