De wetenschap over de Mayflower

Nederlands | 08-11-2022 | 48 blz.
Auteur(s): Tammy Enz
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464390650
Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van de Mayflower. Misschien weet je dat dit schip in 1620 de Pilgrims van Europa naar de Nieuwe Wereld bracht. Maar wist je ook dat wetenschap een belangrijke rol speelde tijdens de reis? In dit boek ontdek je hoe de Pilgrims hun wetenschappelijke kennis hebben ingezet om de reis te kunnen maken. En hoe de Pilgrims dankzij de wetenschap konden overleven in de Nieuwe Wereld en er een nieuw thuis konden maken.
Met het schip de Mayflower voeren de Pilgrims in 1620 van Europa naar de NIeuwe Wereld. Ontdek hoe ze hun wetenschappelijke kennis hebben ingezet tijdens die barre tocht.
Referentie:
€ 24,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Leverbaar vanaf 08-11-2022
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van de Mayflower. Misschien weet je dat dit schip de Pilgrims van Europa naar de Nieuwe Wereld bracht. Maar wist je ook dat wetenschap een belangrijke rol speelde tijdens de reis? In dit boek ontdek je hoe de Pilgrims hun wetenschappelijke kennis hebben ingezet om de reis te kunnen maken. En hoe de Pilgrims dankzij de wetenschap konden overleven in de Nieuwe Wereld en er een nieuw thuis konden maken. Stap in de wereld van de wetenschap achter beroemde gebeurtenissen uit de geschiedenis. Hoe voer het zeilschip Mayflower de Atlantische Oceaan over? Waarom bleven de schatten in de graftombe van farao Toetanchamon zo goed bewaard? En hoe overleefden avonturiers 1,5 jaar ijzige kou op Antarctica zonder contact met de buitenwereld? Door slim met kennis om te gaan! Lees wat mensen lang geleden al wisten over de wereld van aardrijkskunde, biologie, natuurkunde en scheikunde. En wat we inmiddels hebben bijgeleerd.

Korte omschrijving

Met het schip de Mayflower voeren de Pilgrims in 1620 van Europa naar de NIeuwe Wereld. Ontdek hoe ze hun wetenschappelijke kennis hebben ingezet tijdens die barre tocht.

Details

Details
Titel De wetenschap over de Mayflower
Auteur(s) Tammy Enz
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 48
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 08-11-2022
ISBN/ISBN13 9789464390650

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De wetenschap over de Mayflower
Waardering