De Tijdmachine

Nederlands | 13-09-2022 | 176 blz.
Illustrator: Sabine van der Stadt
Bindwijze: eBook ePub
ISBN/ISBN13: 9789043923477
Rutger, Thomas en Paco worden in De Tijdmachine door de katachtige Professnor naar het verleden gestuurd. Hoe komen ze weer terug in het nu?
Referentie:
€ 8,99
Om een E-book to bestellen moet je eerst een account aanmaken of inloggen.

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Direct beschikbaar.
Let op: eBoeken zijn niet te ruilen of te annuleren en account aanmaken is verplicht
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De Tijdmachine is het superspannende tweede boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

De katachtige Professnor blijft onze helden dwarszitten. Vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. Via een razende, elektrische storm komen ze terecht in de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen en nog veel meer. En daar worden ze niet altijd even vriendelijk ontvangen. Maar uit onverwachte hoek krijgen ze een helpende hand. Zal het ze lukken om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt tijdens het lezen van dit boek!

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle kinderboekenserie van dit moment. De Tijdmachine is het langverwachte vervolg op De magische halsband, dat is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022.

Korte omschrijving

Rutger, Thomas en Paco worden in De Tijdmachine door de katachtige Professnor naar het verleden gestuurd. Hoe komen ze weer terug in het nu?

Details

Details
Titel De Tijdmachine
Auteur(s) Thomas van Grinsven, Rutger Vink
Illustrator Sabine van der Stadt
Productvorm eBook ePub
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 176
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 13-09-2022
ISBN/ISBN13 9789043923477

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Tijdmachine
Waardering