De ongeschreven regels

een praktische gids voor een succesvolle start van je carrière
Nederlands | 14-12-2021 | 320 blz.
Auteur(s): Gorick Ng
Vertaler: Carla Zijlemaker
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789047015970
Een nieuwe baan of promotie gemaakt? Maak de onuitgesproken verwachtingen waar met behulp van superhandige tips en voorbeeldgesprekken. Voor een blijvend goede indruk!
Referentie:
€ 22,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Gorick Ng geeft de Ongeschreven regels prijs waaraan je moet voldoen om carrière te maken. Wie een nieuwe baan heeft wil natuurlijk indruk maken, maar vaak krijg je te maken met onuitgesproken verwachtingen waar je opleiding je niet op heeft voorbereid. Je voelt je dan al snel overweldigd, onzeker of zelfs stuurloos. En erger nog: je werk lijdt eronder en je maakt de verwachtingen niet waar. Gorick Ng maakte dit mee en ontrafelde gaandeweg de ongeschreven regels die ten grondslag liggen aan een succesvolle carrière. Hij deelt ze in dit boek in heldere korte teksten, met vele checklists en oefendialogen. Hij biedt concrete stappen voor kwesties als: Hoe stel ik prioriteiten? Hoe bouw ik relaties op als ik op afstand werk? Hoe vraag ik om hulp zonder incompetent of lui over te komen? De ongeschreven regels behoedt je voor de meest voorkomende beginnersfouten en geeft je carrière een kickstart met adviezen en lessen van ervaren professionals.

Korte omschrijving

Een nieuwe baan of promotie gemaakt? Maak de onuitgesproken verwachtingen waar met behulp van superhandige tips en voorbeeldgesprekken. Voor een blijvend goede indruk!

Details

Details
Titel De ongeschreven regels
Auteur(s) Gorick Ng
Vertaler Carla Zijlemaker
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 320
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 14-12-2021
Afmetingen 212mm x 136mm x 22mm
Gewicht 414gr
ISBN/ISBN13 9789047015970

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De ongeschreven regels
Waardering