De marine

Nederlands | 20-09-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Alieke Bruins
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086648153
De Koninklijke Marine heeft verschillende taken in oorlogs- en vredestijd, zoals drugshandel bestrijden en zeemijnen ruimen. De marine is het leger op zee. Vaak werkt de organisatie samen met de luchtmacht, landmacht en marechaussee, de andere onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. Bij de uitvoering van die taken gebruikt de marine niet alleen patrouilleschepen, mijnenjagers, fregatten en onderzeeboten, maar ook helikopters, drones en allerlei wapens. In dit boek lees je ook over de vele beroepen binnen de marine en hoe het is om op een schip te werken.
De Koninklijke Marine is het leger op zee. Lees over de vele technische beroepen binnen de marine en hoe het is om op een patrouilleschip, mijnenjager of onderzeeboot te werken.
Referentie:
€ 16,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De Koninklijke Marine is het leger op zee. De marine heeft verschillende taken in oorlogs- en vredestijd, zoals drugshandel bestrijden en zeemijnen ruimen. Vaak werkt de marine samen met de luchtmacht, landmacht en marechaussee, de andere onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. Bij de uitvoering van die taken gebruikt de marine niet alleen patrouilleschepen, mijnenjagers, fregatten en onderzeeboten, maar ook helikopters, drones en allerlei wapens. In dit boek lees je ook over de vele beroepen binnen de marine en hoe het is om op een schip te werken.

Korte omschrijving

De Koninklijke Marine is het leger op zee. Lees over de vele technische beroepen binnen de marine en hoe het is om op een patrouilleschip, mijnenjager of onderzeeboot te werken.

Details

Details
Titel De marine
Auteur(s) Alieke Bruins
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 20-09-2022
Afmetingen 237mm x 171mm x 8mm
Gewicht 260gr
ISBN/ISBN13 9789086648153

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De marine
Waardering