De liefdesbrief

Nederlands | 07-09-2021
Auteur(s): Lucinda Riley
Vertaler: Maya Denneman
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789401615631
In de spannende roman De liefdesbrief van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf?
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw.

In De liefdesbrief krijgt de jonge journaliste Joanna de opdracht verslag te doen van de uitvaart van Sir James Harrison, een wereldberoemde acteur. Na de begrafenis ontvangt ze een mysterieuze brief, met aanwijzingen die naar een explosief geheim lijken te leiden – een geheim dat de acteur zeventig jaar lang verborgen heeft gehouden. Met behulp van Sir James’ kleinzoon ontrafelt Joanna langzaam maar zeker het raadselachtige verhaal. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze echter dat verschillende machtige mensen de brief willen hebben. En die zullen haar ten koste van alles proberen tegen te houden…

De liefdesbrief is een wervelend en meeslepend verhaal vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen van de bestsellerauteur van deze eeuw.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

Korte omschrijving

In de spannende roman De liefdesbrief van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf?

Details

Details
Titel De liefdesbrief
Auteur(s) Lucinda Riley
Vertaler Maya Denneman
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Uitgever Xander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 07-09-2021
Afmetingen 214mm x 141mm x 43mm
Gewicht 686gr
ISBN/ISBN13 9789401615631

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De liefdesbrief
Waardering