De kleren van Sinterklaas

Nederlands | 19-10-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Paul Biegel
Illustrator: Sanne te Loo
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789025775582
Referentie:
€ 15,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In 'De kleren van Sinterklaas' geeft Paul Biegel zoals alleen hij dat kan een heerlijk originele wending aan het bezoek van de Sint. Een echte Biegel-klassieker en een van de mooiste sinterklaasverhalen met de sfeervolle, gloednieuwe illustraties van Sanne te Loo. Anouk is in de wolken als ze op school aan haar vriendjes kan vertellen dat Sinterklaas bij haar komt logeren. Bij haar! Echt waar! Ze heeft namelijk zelf gezien dat de koffer met de tabberd en de mijter in de logeerkamer op hem staat te wachten. En waar de kleren van Sinterklaas zijn, daar is Sinterklaas zelf ook...

'De kleren van Sinterklaas' is een typische Biegel-versie van een perfect sinterklaasverhaal, vol warmte en met zijn altijd weer unieke kwinkslag.

Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen, een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk kon hij onder andere twee Gouden Griffels en vier Zilveren Griffels in ontvangst nemen. Ook voor 'Nachtverhaal' ontving hij een Gouden Griffel. Paul Biegel is de auteur van meer dan 60 boeken voor kinderen van allerlei verschillende leeftijden.

Details

Details
Titel De kleren van Sinterklaas
Auteur(s) Paul Biegel
Illustrator Sanne te Loo
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 19-10-2022
Afmetingen 276mm x 235mm x 9mm
Gewicht 402gr
ISBN/ISBN13 9789025775582

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De kleren van Sinterklaas
Waardering