De GVR-filmeditie

Nederlands | 08-03-2016 | 120 blz.
Auteur(s): Roald Dahl
Illustrator: Quentin Blake
Vertaler: Huberte Vriesendorp
Bindwijze: eBook ePub
ISBN/ISBN13: 9789026141522
Sofie wordt door een reus ontvoerd! Maar hoewel deze Grote Vriendelijke Reus de vreemdste woorden gebruikt, is hij wel heel aardig. Wat hij Sofie echter vertelt over de andere reuzen is vreselijk.
€ 9,99
Om een E-book to bestellen moet je eerst een account aanmaken of inloggen.

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Direct beschikbaar.
Let op: eBoeken zijn niet te ruilen of te annuleren en account aanmaken is verplicht
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De GVR won in 1984 een Zilveren Griffel. Een bestseller van kinderboekenschrijver Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. The BFG werd al twee keer verfilmd, de laatste keer door Steven Spielberg. Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen. Sofie ligt ’s nachts in bed, maar slaap is wel het laatste waar ze aan denkt. Voor haar raam staat een reus zo hoog als een huis, die haar uit bed plukt en ontvoert! Maar Sofie heeft geluk. Deze Grote Vriendelijke Reus spreekt eigenaardig en gebruikt de raarste woorden, maar is wel heel aardig. Wat hij Sofie echter vertelt over de andere reuzen is vreselijk. Sofie en de GVR bedenken een slim plan, waardoor alle kinderen weer veilig in hun bed kunnen liggen. ‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ VPRO-gids

Korte omschrijving

Sofie wordt door een reus ontvoerd! Maar hoewel deze Grote Vriendelijke Reus de vreemdste woorden gebruikt, is hij wel heel aardig. Wat hij Sofie echter vertelt over de andere reuzen is vreselijk.

Details

Details
Titel De GVR-filmeditie
Auteur(s) Roald Dahl
Illustrator Quentin Blake
Vertaler Huberte Vriesendorp
Productvorm eBook ePub
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 120
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 08-03-2016
ISBN/ISBN13 9789026141522

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De GVR-filmeditie
Waardering