De Avonturen van Manus & Janus

Nederlands | 01-10-2021 | 80 blz.
Auteur(s): Dick Bouquet
Bewerker: Laura Molenaar, Reynier Molenaar
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789082851557
Schrijver Dick Bouquet geeft de traditie een schop met zijn fantasierijke vervanger van de stijve Sinterklaas en zijn door velen gehate Zwarte Pieten. In dit boek blijkt Sinterklaas ook maar een heel gewoon mens te zijn met alledaagse gebreken, nu zijn Pietenslaafjes het vanwege een griepepidemie (sic!) laten afweten. Wie had gedacht dat Sinterklaas zijn veters niet zelf kon strikken? Het boek markeert misschien wel de definitieve ondergang van de zwartepietendiscussie.
Rijk geïllustreerd spannend, slapstickachtig leesboek met een alternatieve Sinterklaas en een aantal boeven en helden in de hoofdrol. Met kleurrijke Pieten in de bijrollen.
€ 11,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Sinterklaas* staat er helemaal alleen voor: op de stoomboot op weg naar Nederland worden al zijn Pieten ineens geveld door een geheimzinnige Pietengriep. Zonder zijn Pieten lukt het hem niet eens zijn veters te strikken! Hoe moet dat nu verder? Sinterklaas is een beetje wanhopig, zeker nadat er aan boord van alles mis gaat. En dan is boef Blitz met zijn handlangers ook nog eens in de buurt… Manus en Janus springen te hulp, samen met de slimme Sophietje. Maar redden zij Sinterklaas wel op tijd uit de problemen? *Van dit Sinterklaasverhaal is, in een iets andere versie, in 2015 een bioscoopfilm verschenen onder de titel ‘Sinterklaas is nog niet jarig!’ (Roxy Movies)

Korte omschrijving

Rijk geïllustreerd spannend, slapstickachtig leesboek met een alternatieve Sinterklaas en een aantal boeven en helden in de hoofdrol. Met kleurrijke Pieten in de bijrollen.

Details

Details
Titel De Avonturen van Manus & Janus
Auteur(s) Dick Bouquet
Bewerker Laura Molenaar, Reynier Molenaar
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 80
Uitgever Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum 01-10-2021
Afmetingen 208mm x 136mm x 13mm
Gewicht 207gr
ISBN/ISBN13 9789082851557

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Avonturen van Manus & Janus
Waardering