Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport

Nederlands | 11-12-2017 | 108 blz.
Auteur(s): Jan Middelkamp
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789082787900
Er is de laatste decennia een grote hoeveelheid onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat training (exercise) een positief effect heeft op legio gezondheidsfactoren. Er wordt geconcludeerd dat exercise is medicine oftewel training is een medicijn voor de gezondheid. Maar hoe staat het met het ''innemen'' van dit medicijn? Hoe houden mensen trainen langdurig vol om gezondheidseffecten te verkrijgen? En hoe ziet dit gedrag eruit bij de 151 miljoen fitnessleden in de 187.000 fitnessclubs wereldwijd? Dit boek beschrijft het transtheoretische model voor gedragsverandering en rapporteert een promotieonderzoek met vijf deelstudies. Tevens worden veel praktische tips gegeven. Een must have voor iedereen die als sport en health professional te maken heeft met klanten en die door gedragscoaching de resultaten van deze klanten willen vergroten.
Het boek Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport is bedoeld voor de professionals die in deze branche werkzaam zijn en die door gedragscoaching de resultaten van hun klanten willen vergroten.
€ 39,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Er is de laatste decennia een grote hoeveelheid onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat training (exercise) een positief effect heeft op legio gezondheidsfactoren. Er wordt geconcludeerd dat exercise is medicine oftewel training is een medicijn voor de gezondheid. Maar hoe staat het met het ''innemen'' van dit medicijn? Hoe houden mensen trainen langdurig vol om gezondheidseffecten te verkrijgen? En hoe ziet dit gedrag eruit bij de 151 miljoen fitnessleden in de 187.000 fitnessclubs wereldwijd? Het transtheoretische model voor gedragsverandering, in het Engels: the transtheoretical model of behaviour change (afgekort: TTM), is het meestgebruikte en onderzochte model als het gaat om preventief gezondheidsgedrag, zoals trainen in fitnessclubs. Er is echter amper onderzoek verricht naar deze populatie. Dit boek beschrijft dit model en rapporteert een promotieonderzoek met vijf deelstudies. Tevens worden veel praktische tips gegeven. Dit boek is bedoeld voor fitness, sport en health professionals, zoals personal trainers, fitness instructors, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en alle anderen die door gedragscoaching de resultaten van hun klanten willen vergroten.

Korte omschrijving

Het boek Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport is bedoeld voor de professionals die in deze branche werkzaam zijn en die door gedragscoaching de resultaten van hun klanten willen vergroten.

Details

Details
Titel Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport
Auteur(s) Jan Middelkamp
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 108
Uitgever Redbox B.V.
Publicatiedatum 11-12-2017
Afmetingen 218mm x 145mm x 11mm
Gewicht 308gr
ISBN/ISBN13 9789082787900

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport
Waardering