Baby'tje in mama's buik

Nederlands | 20-04-2016 | 226 blz.
Auteur(s): Bette Westera
Illustrator: Jan Jutte
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789025761851
Referentie:
€ 17,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

'Baby'tje in mama's buik' is een prentenboek over zwangerschap van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Ideaal voor kleintjes die er een broertje of zusje (of neefje, of nichtje, enz., enz.) bij krijgen. De prachtige illustraties zijn van drievoudig Gouden Penseel-winnaar Jan Jutte.
In mama's buik groeit een baby. Jip hoopt dat het een jongetje is. 'Groeit er ook een piemel aan?' vraagt ze. 'Dat weten we niet,' zegt mama. 'De baby is nog te klein om dat te kunnen zien.' Maar hoe is dat baby'tje in mama's buik terechtgekomen? Wat is seks eigenlijk, behalve een woord waar de grote kinderen op school erg om moeten lachen? Hoe kan het dat Thomas twee moeders heeft en niet weet wie zijn vader is? Wat gebeurt er met al die eitjes en zaadjes die geen baby worden? Hoe weet een baby dat hij pas na negen maanden groeien geboren mag worden en niet veel te vroeg, zoals het broertje van Bram? En hoe gaat dat eigenlijk precies, geboren worden?
Bette Westera beschrijft de conceptie, zwangerschap en de geboorte door de ogen van de vierjarige Jip. Door haar plezierige vertelstem en door de elegante en verfrissende illustraties van Jan Jutte is er met dit voorleesboek een blijvertje geboren!

Details

Details
Titel Baby'tje in mama's buik
Auteur(s) Bette Westera
Illustrator Jan Jutte
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 226
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 20-04-2016
Afmetingen 268mm x 255mm x 13mm
Gewicht 578gr
ISBN/ISBN13 9789025761851

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Baby'tje in mama's buik
Waardering