Azië

Nederlands | 09-12-2022 | 48 blz.
Auteur(s): Liz Gogerly
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464390957
Weet jij welke Aziatische stad het hoogste gebouw heeft, of de drukste metro, of het lekkerste eten? In dit boek verken je een heleboel grote Aziatische steden. Kom meer te weten over de recordbrekende gebouwen en historische monumenten die deze steden zo bijzonder maken. Ontdek spannende dingen om te doen, geweldige plaatsen om te bezoeken en heerlijke lekkernijen om te eten. Hebben de reiskriebels ook jou te pakken? Welke Aziatische stad staat bovenaan jouw verlanglijstje?
Welkom in Azië! In dit boek maak je kennis met de meest fascinerende steden van Azië. Ontdek spannende dingen om te doen en een heleboel lekkernijen.
Referentie:
€ 20,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Leverbaar vanaf 09-12-2022
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Welkom in Azië! In dit boek maak je kennis met de meest fascinerende steden van dit continent. Kom meer te weten over de recordbrekende gebouwen en historische monumenten die deze steden zo bijzonder maken. Ontdek spannende dingen om te doen, geweldige plaatsen om te bezoeken en heerlijke lekkernijen om te eten. Zo haal jij het meeste uit elke stad. Begint de reislust al te kriebelen? Welke Aziatische stad staat bovenaan jouw verlanglijstje?

Korte omschrijving

Welkom in Azië! In dit boek maak je kennis met de meest fascinerende steden van Azië. Ontdek spannende dingen om te doen en een heleboel lekkernijen.

Details

Details
Titel Azië
Auteur(s) Liz Gogerly
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 48
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 09-12-2022
ISBN/ISBN13 9789464390957

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Azië
Waardering