Alleen voor jongens

Over wat er gebeurt als je ouder wordt, en zo
Nederlands | 23-02-2022 | 80 blz.
Illustrator: Iris Boter
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789026625275
In ‘Alleen voor jongens’ vertelt Judith Janssen-van den Barg alles wat je als tienerjongen moet weten over de puberteit.
Referentie:
€ 16,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Als jij tussen de 9 en 12 bent, kun je van dit boek veel leren. Wat staat er allemaal op je te wachten als je ouder wordt? Wat gebeurt er als tiener met je lichaam? Hoe verandert je leven en je relatie met je ouders? Waarom is de puberteit überhaupt nodig en wat heeft God hiermee te maken? In dit boek lees je daarover en krijg je door het verhaal van Joost een inkijkje in zijn leven als tiener.

Joost is 11 jaar en er gebeurt van alles in zijn leven. Zijn vader gaat voor een halfjaar naar Amerika, met zijn vrienden richt hij een club op om mysteries op te lossen en de kantine van zijn voetbalclub brandt af. Ondertussen verandert er ook van alles bij hemzelf. Over al die spannende dingen e-mailt hij zijn vader en jij mag hun e-mailtjes lezen (voor deze ene keer)! Hiernaast krijg je uitleg over de dingen die Joost bezighouden en die ook voor jou belangrijk zijn. Leef mee met Joost, dan ben jij voorbereid op de puberteit.

Korte omschrijving

In ‘Alleen voor jongens’ vertelt Judith Janssen-van den Barg alles wat je als tienerjongen moet weten over de puberteit.

Details

Details
Titel Alleen voor jongens
Auteur(s) Judith Janssen-van den Barg
Illustrator Iris Boter
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 80
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 23-02-2022
Afmetingen 218mm x 154mm x 9mm
Gewicht 242gr
ISBN/ISBN13 9789026625275

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Alleen voor jongens
Waardering