Adoptie

Nederlands | 15-12-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Richard Backers
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649426
Yu-Lin is een meisje van elf jaar. Ze heeft twee vaders en twee moeders. Dat lijkt raar, maar het zit zo: toen ze geboren werd, konden haar ouders in China niet voor haar zorgen. Twee andere ouders in Nederland hebben haar officieel als eigen kind aangenomen. Zij hebben Yu-Lin geadopteerd. Hoe vindt Yu-Lin het, dat ze geadopteerd is? Adopteren is best ingewikkeld. De laatste tijd vragen mensen zich af of adopteren wel goed is. Adoptiekinderen krijgen soms te maken met problemen. Maar vaak gaat het ook goed. Dan voelen adoptiekinderen zich fijn in hun gezin.
Adopteren is best ingewikkeld. Hoe gaat dat in zijn werk? En hoe is het om geadopteerd te zijn? De laatste tijd vragen mensen zich af of adopteren wel goed is.
Referentie:
€ 15,50

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Yu-Lin is een meisje van elf jaar. Ze heeft twee vaders en twee moeders. Dat lijkt raar, maar het zit zo: toen ze geboren werd, konden haar ouders in China niet voor haar zorgen. Twee andere ouders in Nederland hebben haar officieel als eigen kind aangenomen. Zij hebben Yu-Lin geadopteerd. Adopteren is best ingewikkeld. De laatste tijd vragen mensen zich af of adopteren wel goed is. Adoptiekinderen krijgen soms te maken met problemen. Maar vaak gaat het ook goed. Dan voelen adoptiekinderen zich fijn in hun gezin.

Korte omschrijving

Adopteren is best ingewikkeld. Hoe gaat dat in zijn werk? En hoe is het om geadopteerd te zijn? De laatste tijd vragen mensen zich af of adopteren wel goed is.

Details

Details
Titel Adoptie
Auteur(s) Richard Backers
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 15-12-2022
Afmetingen 237mm x 170mm x 9mm
Gewicht 270gr
ISBN/ISBN13 9789086649426

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Adoptie
Waardering