Aan tafel met Johann Sebastian Bach

Op culinaire reis in de barok
Nederlands | 15-10-2021 | 96 blz.
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789492821188
€ 14,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Snoek met ansjovisboter, een kwart geroosterd schaap, warme salade van asperges, beignets en gesuikerde citroenschil, dit waren enkele van de gerechten die Johann Sebastian kreeg voorgezet tijdens een feestelijk diner in 1716. Dat was weleens anders geweest, want in zijn jeugd moest hij het af en toe doen met een maaltje viskoppen. Bach hield van lekker en veel eten en drinken. Ter ere van zijn tweede huwelijk besteedde hij een jaarsalaris aan Rijnwijn. Mogelijk heeft die onmatigheid zelfs zijn voortijdig einde veroorzaakt. Reden genoeg om de componist te eren met een kookboek! Govert Jan Bach is gespecialiseerd in het leven en de werken van de componist Johann Sebastian Bach en auteur van De Grote Bach Atlas. Karen Groeneveld is kookboekenmaker en heeft diverse culinairhistorische publicaties op haar naam.

Details

Details
Titel Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Auteur(s) Govert Jan Bach, Karen Groeneveld
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 96
Uitgever NBC - Het Zwarte Schaap
Publicatiedatum 15-10-2021
Afmetingen 208mm x 132mm x 15mm
Gewicht 292gr
ISBN/ISBN13 9789492821188

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Waardering