Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
|
Gedempte Oude Gracht 27
|
Haarlem |
|
Passage 11
|
Den Haag |
navigeer snel
Gegevens
Samenvatting
Snoek met ansjovisboter, een kwart geroosterd schaap, warme salade van asperges, beignets en gesuikerde citroenschil, dit waren enkele van de gerechten die Johann Sebastian kreeg voorgezet tijdens een feestelijk diner in 1716. Dat was weleens anders geweest, want in zijn jeugd moest hij het af en toe doen met een maaltje viskoppen. Bach hield van lekker en veel eten en drinken. Ter ere van zijn tweede huwelijk besteedde hij een jaarsalaris aan Rijnwijn. Mogelijk heeft die onmatigheid zelfs zijn voortijdig einde veroorzaakt. Reden genoeg om de componist te eren met een kookboek! Govert Jan Bach is gespecialiseerd in het leven en de werken van de componist Johann Sebastian Bach en auteur van De Grote Bach Atlas. Karen Groeneveld is kookboekenmaker en heeft diverse culinairhistorische publicaties op haar naam.
Details
Titel | Aan tafel met Johann Sebastian Bach |
---|---|
Auteur(s) | Govert Jan Bach, Karen Groeneveld |
Productvorm | Hardcover |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina`s | 96 |
Uitgever | NBC - Het Zwarte Schaap |
Publicatiedatum | 15-10-2021 |
Afmetingen | 208mm x 132mm x 15mm |
Gewicht | 292gr |
ISBN/ISBN13 | 9789492821188 |
Beoordelingen
Schrijf je eigen review