Handboekje voor op het potje gaan

| 01-04-2021
Auteur(s): Paule Battault
Illustrator: Anouk Ricard
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789492986320
Iedereen gaat naar de wc: mama’s, papa’s, honden, paarden, vissen in het water. En ook baby’s, met een luier rond hun billetjes. Maar baby’s worden groot en al snel ontgroeien ze hun luiers. Nu zijn ze klaar voor de volgende stap: zelfstandig op het potje gaan. Om peuters hierop voor te bereiden, is er nu een handleiding dat hen helpt bij die grote plons! 'Handboekje voor op het potje gaan' is het tweede kartonboekje van Paule Battault en Anouk Ricard. Eerder verscheen al 'Handboekje voor het slapengaan'. In dit kartonboekje beelden humoristische illustraties stap voor stap de overgang uit van luier naar potje. Een handboekje waardoor peuters met plezier op het potje zullen gaan!
Zonder luiers is het leven mooier. Je rent harder, je springt hoger... En je ruikt lekker! Alleen peuters denken daar nog anders over. Dit handboekje bereidt ze voor op het zindelijk worden!
€ 10,95

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Iedereen doet de kleine en grote boodschap: mama’s, papa’s, honden, paarden, vissen in het water. En ook baby’s, met een luier rond hun billetjes. Maar baby’s worden groot en al snel ontgroeien ze hun luiers. Nu zijn ze klaar voor de volgende stap: zelfstandig op het potje gaan. Om peuters hierop voor te bereiden, is er nu een handleiding dat hen helpt bij die grote plons! 'Handboekje voor op het potje gaan' is het tweede kartonboekje van Paule Battault en Anouk Ricard. Eerder verscheen al 'Handboekje voor het slapengaan'. In dit kartonboekje beelden humoristische illustraties stap voor stap de overgang uit van luier naar potje. Een handboekje waardoor peuters met plezier op het potje zullen gaan!

Korte omschrijving

Zonder luiers is het leven mooier. Je rent harder, je springt hoger... En je ruikt lekker! Alleen peuters denken daar nog anders over. Dit handboekje bereidt ze voor op het zindelijk worden!

Details

Details
Titel Handboekje voor op het potje gaan
Auteur(s) Paule Battault
Illustrator Anouk Ricard
Productvorm Hardcover
Uitgever Boycott Books
Publicatiedatum 01-04-2021
Afmetingen 170mm x 170mm x 17mm
Gewicht 235gr
ISBN/ISBN13 9789492986320

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Handboekje voor op het potje gaan
Waardering