Dog Man en Kid Kat

| 06-11-2019 | 256 blz.
Auteur(s): Dav Pilkey
Vertaler: Tjibbe Veldkamp
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789492899705
Dog Man heeft een oppas voor Kleine Karel geregeld. Gelukkig maar, want Dog Mans leven wordt verfilmd… En onze blaffende boevenvanger mag aan het werk als bewaker op de filmset! Maar dan blijkt de oppas eigenlijk de gemene kat Karel te zijn. En die heeft duistere plannen voor zijn kleine kloon. Als deze slechterik Kleine Karel meesleept naar de filmset, wordt het echt spannend: kan Dog Man zijn vriendje beschermen, én ervoor zorgen dat de film niet in de soep loopt? Dav Pilkey heeft weer een hilarisch Dog Man-boek gemaakt. Vol spannende avonturen, grappige omsla-no-scopen en tekentips om zelf mee aan de slag te gaan. Vertaald door Tjibbe Veldkamp.
Dog Man is niet te filmen in zijn grappige vierde avontuur!
€ 14,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Dog Man heeft een oppas voor Kleine Karel geregeld. Gelukkig maar, want Dog Mans leven wordt verfilmd… En onze blaffende boevenvanger mag aan het werk als bewaker op de filmset!
Maar dan blijkt de oppas eigenlijk de gemene kat Karel te zijn. En die heeft duistere plannen voor zijn kleine kloon. Als deze slechterik Kleine Karel meesleept naar de filmset, wordt het echt spannend: kan Dog Man zijn vriendje beschermen, én ervoor zorgen dat de film niet in de soep loopt?
Dav Pilkey heeft weer een hilarisch Dog Man-boek gemaakt. Vol spannende avonturen, grappige omsla-no-scopen en tekentips om zelf mee aan de slag te gaan. Vertaald door Tjibbe Veldkamp.
Genomineerd voor de Prijs van de Kinderjury 2020.

Korte omschrijving

Dog Man is niet te filmen in zijn grappige vierde avontuur!

Details

Details
Titel Dog Man en Kid Kat
Auteur(s) Dav Pilkey
Vertaler Tjibbe Veldkamp
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 256
Uitgever WPG Kindermedia
Publicatiedatum 06-11-2019
Afmetingen 217mm x 146mm x 21mm
Gewicht 626gr
ISBN/ISBN13 9789492899705

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Dog Man en Kid Kat
Waardering